НАСТАВА НА ДАЉИНУ

Датум: 16. Mart 2020 14:11 Категорија: Новости


Због увођења Ванредног стања у циљу сузбијања ширења вируса Корона - "Covid 19",
и обуставе рада школа, настава ће се од уторка 17. марта 2020. године организовати као
"Настава на даљину".


За Вас смо издвојили део саопштења Министра просвете, науке и технолошког развоја РС:

    "За све ученике од 1. до 7. разреда емитовће се образовни садржаји у блоковома од по два часа дневно. За ученике 8. разреда емитоваће се едукативни садржаји у блоковима од по три часа дневно, од којих ће два увек бити српски језик и математика, а трећи час је један од предмета који се полажу на Завршном испиту. Сви емитовани садржаји ће од следећег дана бити доступни за неограничен број прегледа на платформи РТС Планета. Оператери неће наплаћивати проток и пренос података за наведене едукативне садржаје ( бесплани интернет минути).
    Остали едукативни садржаји за учење и упутства за рад за емитоване часове као и за предмете који нису обухваћени ТВ емитовањем, биће прослеђени ученицима или родитељима ученика преко Viber група или електронске поште од стране одељењског старешине или предметног наставника ( нпр. упућивање на текстове у уџбеницима које треба прочитати, на линкове на којима се налазе презентације и филмови, упућивање на задатке за вежбање, упутства за израду домаћег задатка и сл.)."


На линку испод ( "Прочитај" ) можете прочитати и преузети комплетно  саопштење Министарства просвете, науке и технолошког развоја у вези са организовањем
НАСТАВЕ НА ДАЉИНУ:Банер-линк ка образовном материјалу биће постављен и на врху интернет странице наше школе - у Главном менију - горе десно -  ( НАСТАВА НА ДАЉИНУ )

Директо школе 
   Зора Гајићhttp://osdudovica.nasaskola.rs/files/Covid%2019/Obavestenje%20za%20roditelje_nastava%20na%20daljinu.pdf